Znanstveni centar izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment potpisao je sporazume o suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u PuliFakultetom ekonomije i turizma “Dr. Mijo Marković”Agencijom za strukovno i obrazovanje odraslih te s Institutom za javne financije.

Tim je povodom voditelj ZCI-SEM-a prof. dr. sc. Jurica Pavičić izjavio kako će institucije potpisnici sporazuma o suradnji doprinijeti radu ZCI-SEM-a svojim ljudskim potencijalima, kao i svojim iskustvom u vođenju časopisa i znanstvenih istraživanja.

Također, najavio je i planirano potpisivanje sporazuma s Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te sa Sveučilištem u Zadru kako bi se ostvarila disperzija aktivnosti na cijelom području Hrvatske. Osim toga, u planu je i širenje na regiju, kao i uključivanje institucija iz cijele Europe te ponekih institucija izvan granica Europe.

Izjave s konferencije za medije pogledajte u reportaži Regional Expressa: https://www.youtube.com/watch?v=_qDKatSEz1o ili na http://radio.hrt.hr/radio-pula/clanak/fakultet-ekonomije-i-turizma-postao-dio-znanstvenog-centra-izvrsnosti/94585/

Valja napomenuti i to da je Znanstveni centar izvrsnosti za školsku efektivnosti i menadžment postao punopravni član Hrvatskog udruženja za obrazovna istraživanja (HUOI).

Vijest je izašla na idućim stranicama:

Glas Istre, Hrvatski radio – Pula